Pelda GÜL

Ortaokul ve liseyi Ortadoğu Kolejinde okudu. Atılım Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünde lisans eğitimini tamamladı. İstanbul Gelişim Üniversitesinde Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans yaptı. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde staj yaptı. Ankara’da Şizofreni Derneğinde gönüllü psikolog olarak çalıştı. Çocuk resimlerinin psiko-pedagojik analizi ve çocuk testleri eğitimi, Gessel gelişim testi, Goodenough Harris bir insan çiz testi, Koopitz insan çizim testi, aile çiz testi, Catell 2A zeka testi,  Peabody kelime olgunluğu testi, metropolitan okul olgunluğu testi, Ankara gelişim envanteri, çocuklar için depresyon ölçeği/anksiyete ölçeği/sosyal fobi ölçeği eğitimlerini tamamladı.

2018-2019 eğitim öğretim döneminden itibaren okulumuzda psikolog, aile danışmanı ve oyun terapisti olarak görev yapmaktadır.