Mehmet İkram DOĞRUL

1972 yılında Silvan'da doğdu. Antalya Aksu Öğretmen Lisesi(1989), Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü(1993) ile İşletme Fakültesi İşletme Bölümünü(2007) bitirdi. 2001 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması Bölümünde bir dönem yüksek lisans ve 2014 yılında THK Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansını tamamladı. 20 yıllık devlet memurluğunda Diyarbakır’daki merkez ilköğretim okullarında 11 yılı müdürlük olmak üzere 16 yıl yöneticiliği mevcuttur. Bunun dışında özel bir eğitim kurumunda da 6 yıl yöneticilik yaptı. Okul müdürlüğü yaptığı dönemde çok sayıda başarı ve teşekkür belgesi ile TKY İl birinciliği elde etti. İl içi-il dışı çok sayıda kurs ve eğitim semineri, AB eğitim programları ve çocuk çalışmalarına katıldı. Adliyede pedagog sıfatıyla da 2,5 yıl çalışarak çocuklarla ilgili araştırma ve incelemeler yaptı ve ilgili birimlere raporlar hazırladı. Eğitim yönetimi alanında yönetici ve öğretmen adaylarına dersler verdi. Yurt içi ve yurt dışında çok sayıda yer gezdi. 4 Ağustos 2020 tarihinden itibaren kurumumuzda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.