İncilay PEKİTKAN

1980 yılında Balıkesir'in Bandırma ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bandırma'da tamamladı. 2003 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

2003-2015 yılları arasında çeşitli eğitim kurumlarında sınıf öğretmenliği yaptı. “Erken Çocukluk Eğitimi”, “Öğrenci ile Etkili İletişim Kurabilme Yöntemleri”, “Yapılandırıcı Eğitim Sisteminin Sınıflarda Uygulanması” adlı seminer programlarını başarıyla tamamladı. “Avrupa’daki İlköğretim 1. Kademe Eğitim Sisteminin Ülkemizde Uygulanabilirliği” üzerine bazı araştırmalar yaptı ve sundu. Ayrıca Eko-Okullar başkanlığını da yürütmüş ve TÜRÇEV (Türkiye Çevre Eğitim Vakfı) toplantılarına katılmıştır.

2015-2016 eğitim-öğretim döneminden itibaren okulumuzda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.