Şükran YAKAR

Diyarbakır ‘da doğdu.İlk, orta ve lise eğitimini Diyarbakır’da tamamladı. Üniversite eğitimini Siirt Üniversitesi Çocuk gelişimi bölümünde tamamladı. 2016- 2023 yılları arasında çeşitli devlet okullarında ve özel okullarında okul öncesi öğretmeni olarak görev yaptı. 2018 ve 2020 yılları arasında Halk Eğitim Merkezinde yetişkin bireylere  yönelik “ Erken çocukluk eğitim programı” sertifika uygulamasında eğitmen olarak görev yaptı. Üniversite eğitimi esnasında MEB’e bağlı çeşitli okullarda “ MONTESORRİ Eğitimi” uygulaması aşamasında gönüllü olarak görev yaptı.
Kurslar ve sertifikalar.
Uluslararası yeni Pazar Üniversitesi Sürekli eğitim araştırma ve geliştirme merkezi. Uzmanlık oyun terapisi,uzmanlık Disleksi eğitmen eğitimi, MONTESORRİ eğitimi, masal terapisi, çocuk resim analizi, okul öncesi drama, okul öncesi müzik etkinlikleri,3.06 yaş özel eğitim uygulamaları ve özel eğitime ihtiyacı olan bireylere yaklaşım,İşaret dili Türk dil kurumu,Anne Çocuk sağlığı programı, 0-6yaş Erken çocuklukta eğitim programları.Beceri geliştirme ve eğitim programı.

2023-2024 eğitim öğretim yılı itibariyle okulumuzda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapmaktadır.