Dilan REYNOLDS

1991'de Karlıova'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bingöl'de tamamladı. 2010 yılında Dicle Üniversitesi Biyoloji bölümüne yerleşti. Biyoloji okurken 2011-2012 yılları arasında erasmus değişim programı ile Romanya Alexandru Ioan Cuza Üniversitesinde eğitim gördü. İki yıl İsveç'te İngilizce eğitimi gördükten sonra Türkiye'ye döndü. Dicle Üniversitesinde Biyoloji bölümüne devam etti. 2014-2018 yılları arasında Diyarbakır'da özel bir eğitim kurumunda İngilizce öğretmeni olarak görev yaptı. 2016 yılında Harvard Üniversitesinden uluslararası bir İngilizce sertifikası olan TESOL sertifikasını aldı. 2017 yılında Antalya'da  katıldığı bir  eğitimden  National English Exam Teaching sertifikasını aldı. Amerika'da çift diploma sınavı için hazırladığı dört öğrenciye İngilizce, fen bilgisi ve matematik dersleri verdi. Home Schooling sertifikasını aldı. Bununla birlikte  carrer planing ,effective communication and self confidence management, motivation techniques ve mental image and charisma management sertifikalarına da sahip oldu.

2018-2019 eğitim öğretim döneminden itibaren okulumuzda İngilizce öğretmeni olarak görev yapmaktadır.