Görkem KAÇAR

1997 yılında Aydın’ın Söke ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul eğitimini Söke   Aydın’da tamamladı.

Lise eğitimini İncirliova  Aydın Spor Lisesinde tamamladı. 2015-2019 yılları arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi bölümünü okudu.  Karate ve Kick Boks branşlarında Türkiye şampiyonlukları ve çeşitli dereceler elde edip bu branşlarda Milli Takım adına yarışmalara katılıp uluslararası dereceler elde etti.

Yüzme branşında 3. kademe antrenörlük belgesi bulunmaktadır. Çeşitli  özel eğitim kurumlarında antrenör ve öğretmen olarak çalıştı.

2022 – 2023 eğitim öğretim döneminden itibaren okulumuzda beden eğitimi ve spor öğretmeni olarak görev yapmaktadır.