Esen BİLİCİ TAŞ

1983 yılında Gaziantep'te doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Gaziantep'te,üniversite öğrenimini 2004 yılında Dicle Üniversitesinde, yüksek lisans eğitimini 2006 yılında Mersin Üniversitesinde tamamlamıştır.
Aynı zamanda sosyal hizmet uzmanı olup (Erzurum Atatürk Üniversitesi-2016) Milli Eğitim Bakanlığında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında ve çalıştığı özel kurumlarda; rehberlik/psikolojik danışmanlık ve yoneticilik yapmıştır.
İletişim, kaygı ve uyum problemleri, sosyo-kültürel durumların etkileri,okul başarısızlığı, sınav kaygısı ve ebeveyn tutumları,kişiye özgü ders çalışma teknikleri, çocuklarda ve ergenlerde gelişim dönemi problemleri, evlilik ve aile ilişkileri, ebeveyn çatışmaları, kurumlarda iş uyumu-çalışanların iş stresi ve başa çıkma stratejileri alanlarında katkı sunmuştur.
2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren okulumuzda psikolojik danışman ve rehber öğretmen olarak görev yapmaktadır.