Gülcihan GÜÇLÜ

Diyarbakır'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Diyarbakır'da tamamladı.Dicle Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nü bitirdikten sonra Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Programı ve akabinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen rehberlik eğitimini tamamlamıştır. Lisans bitirme tezini Engelliliğin Sosyal Boyutu üzerine hazırlamıştır. Üniversite dönemi süresince Toplum Gönüllülerinde bir çok projede aktif olarak görev almıştır. Toplumsal cinsiyet rolleri üzerine kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında Uluslararası Af Örgütü tarafından düzenlenen eğitimlere katılım sağlamıştır. Mezun olduktan sonra 10 yıl çeşitli özel okullarda mesleki deneyim kazanarak Aile Danışmanlığı, Etkili İletişim Becerileri, Ebeveyn Tutumları, Oyun Terapisi, Yaratıcı Drama Teknikleri, Resim Analizi, Mindfulness ve Dokuz Tip Mizaç Modeli gibi eğitimlere katılmıştır. Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Lisans Bölümü mezunudur.

2021-2022 eğitim öğretim yılı itibariyle okulumuzda rehber öğretmen olarak görev yapmaktadır.